понеділок, 29 березня 2021 р.

30.03.2021р. Вівторок

👋Вітаю❗
ЯДС
Тема. "Приховані можливості речей." Як лайфхаки допомагають навчатися.
📌У кожного своє уявлення про мрію. -Чи є різниця між мрією і бажанням? - Що корисніше : мріяти чи бажати? - Що потрібно, аби здійснювалися мрії? 🔰🔽 Довідайся про це, переглянувши вправи-завдання уроку 25. Прочитай комікс в підручнику на с 81. ❗Зроби власні висновки.

https://svitdovkola.org/metodic/ik3/tema7/lessons/25?fbclid=IwAR2sDmqwHbxMOdmXosZp4WVlq0WByiS0e97ZxRPeByw--s4l7DOtnPXzdE0

 Українська мова

Тема. Часові форми дієслова. Лексичне значення слова. Перевірка написань, які викликають сумнів. Передбачення типу текстів за заголовком. Оповідання. Читання твору в особах. 📍Оповідання Ярослава Стельмаха "Нахаба": - прочитай за частинами оповідання на с. 55-58 підручника з української мови, - частину тексту на с. 57 прочитай в особах ( попроси членів своєї сім'ї скласти тобі компанію 😉) ‼️Повтори правила про часові форми дієслова на с. 51 підручника з української мови. 📍Виконай письмово: - Випиши з тексту виділені дієслова. Визнач їх час, число, у дієсловах минулого часу однини - рід. ЗРАЗОК❗ Скінчились - мин. ч., мн. Захворів - мин. ч., одн., чол. р. ‼️Зверніть увагу на скорочення: минулий час - мин. ч. теперішній час - теп. ч. майбутній час - майб. ч. однина - одн. множина - мн. чоловічий рід - чол. р. жіночий рід - жін. р. середній рід - сер. р.
Математика
Тема. Ділення двоцифрового, трицифрового числа на одноцифрове виду 42:3, 112:7. Розв'язання проблемних ситуацій. 📌- Щоб оволодіти навичками нових видів ділення чисел, спочатку повтори табличку множення. - Уважно передивись пояснення у відеоуроці. - Відкрий підручник на с. 133, розглянь пояснення у Довідничку та номері 3. - Обчисли вирази номера 5 на с. 134 підручника за попередніми зразками. - Розв'яжи задачу за вибором (с. 134, номери 6, 7 чи 8).

https://youtu.be/WQKUq0wdYTo

ЯДС (ПРО)
Тема. Спостереження /дослідження. Розвиток рослин. Робота з інформацією природничого змісту.




















Немає коментарів:

Дописати коментар