вівторок, 30 березня 2021 р.

31.03.2021р. Середа

👋Вітаю❗
ЯДС
Тема."Приховані можливості речей." Підсумковий урок.
📌Готуємось до діагностичної роботи. 🔻Передивись урок 28. Розгадай кросворд на с.41 зошита і прочитай ключове слово. Що нового ти дізнався про рослини? Опрацюй завдання 2, 3 в зошиті.

https://svitdovkola.org/metodic/ik3/tema7/lessons/28?fbclid=IwAR1gYSZJAJXPj7oVNj-Sfmit03DUudMaMRDftMMkUyxNR2P1slgMxOkIUKU

ЯДС (МОВ)
Тема. Норми спілкування в різних комунікативних ситуаціях. Сфери спілкування.Інтонаційне забарвлення власного висловлювання.

 https://youtu.be/0UCrZnB_dAE

Українська мова
Тема. Тексти зі щоденного життя. Інформаційні та інструктивні тексти. Пошук інформації: головна та другорядна.Створення власного висловлювання. ❗Щоб опрацювати матеріал до теми , тобі знадобиться підручник📗 з ЯДС. 🔻 Відкрий підручник на с.40, прочитай текст завдання 2. - Який це текст? Доведи. 🔻 Знайди сторінку 62. Прочитай пам'ятку завдання 2. - Який це текст? Доведи. ❓ Чим відрізняються тексти? Що у них спільного? 📍Створи усне власне висловлювання. 🔹🔹🔹🌐🌐🌐🌐 📌 Готуємось до діагностичної роботи з теми "Дієслово".

🔺Відкрий підручник з української мови на с.60. Знайди заголовок "Що я знаю/умію?" - Усно виконай вправи 1,2,3,4,5 на закріплення теми. - Вибери одну з вправ, виконай її письмово.

Математика
Тема. Усні та письмові обчислення в межах 1000 в навчальних і життєвих ситуаціях. Ділення двоцифрового, трицифрового числа на одноцифрове. 🔻 Відкрий підручник на с.135. Усно обчисли числові вирази номера 1. Прочитай прислів'я, запиши його в зошит. 🔻 Склади чотири вирази номера 5 зі с.136. Обчисли їх. ❗ Згадай, як називаються компоненти дій додавання, віднімання, множення та ділення. Використовуй дужки. 🔻 Розв'яжи завдання 6, склавши три вирази з поясненням, як у задачі.

ЯДС (ТЕО)
Тема. Виготовлення й оздоблення виробів з паперу та картону. Безпечні прийоми праці. Економне використання матеріалів.

https://youtu.be/g-JaWnmfKVQ

 Фізична культура

Тема. Комплекс загальнорозвивальних вправ .Вправи зі скакалкою. Рухливі ігри для активного відпочинку. Правила безпечної поведінки.

Немає коментарів:

Дописати коментар