понеділок, 5 квітня 2021 р.

06.04.2021р. Вівторок


👋Вітаю ❗

ЯДС
Тема 8 "Погода"Тема урока 2 "Пригода перша. Диво - зернятко. Рослина починається з дива".
🌱🌿🍀 - Ми продовжуємо подорожувати разом із жевжиками Україною. Куди і за чим вони вирушили, дізнаєшся, коли прочитаєш текст на с. 88 підручника з ЯДС

https://svitdovkola.org/metodic/ik3/tema8/lessons/2?fbclid=IwAR1JRngqkd8QVKgtYbDbCkd0oO5CSpv4x8r6vd2N1vDMNeYqfRS4ZMpitxw

ЯДС (ПРО)
Тема. Причинно-наслідкові зв'язки в природі навесні. Спостереження за рослинами і тваринами.

https://youtu.be/3OxW-SXgBgQ

Українська мова
Тема. Слухання/читання тексту. Робота з текстом із щоденного життя. Правопис прийменників. Префікси і прийменники. ♦️Сьогодні на тебе чекає цікавий твір. 🔽Відкрий підручник на с. 64 🔽Прочитай назву тексту. - Як ти думаєш, про що йтиметься в тексті? 🔽Прочитай самостійно оповідання. Дай відповіді на запитання до тексту. 🔽Знайди на с. 65 завдання "Досліджую медіа". Скористайся інтернетом. 🔽Навчись виразно читати твір - діалог. Використовуй при читанні паузи! ♦️Щоб ти зміг працювати далі, повтори правила про прийменник (с. 61, 62).

♦️Роздивись порівняльну таблицю.



На с. 63 Знайди вправу 1. Розкажи про правопис префіксів і прийменників за схемою. ♦️Виконай письмово завдання вправи 2.


Математика
Тема. Ділення виду : 51:17 способом підбору. Розв'язування проблемної ситуації, спираючись на наявні дані. ♦️Повтори табличку множення. Усно обчисли вирази.



♦️Попрацюй з підручником. Відкрий його на с. 144. Прочитай завдання 1. Закінчи міркування. ♦️Обчисли вирази номера 2 за зразком. Запиши їх в зошиті. ♦️Розв'яжи завдання 5 за планом.Не забудь записати умову до задачі.

Немає коментарів:

Дописати коментар