вівторок, 27 квітня 2021 р.

28.04.2021 р. Середа

Вітаю 👋

ЯДС (мовно-літературна галузь )
Тема. Підсумковий урок з теми "Погода". Норма спілкування в різних комунікативних ситуаціях. Сфери спілкування. Створення власних простих медіатекстів. 📌 Перегляньте відео-інтерв'ю. - Які емоції з'явилися у вас після перегляду? Чому? 📌 Відкрийте підручник з ЯДС на с 94. ☑️ Знайдіть завдання 8. Оберіть правильні судження. ☑️ Користуючись інформацією в підручнику на с. 94, відшукайте у таблиці (с. 54 зошита) всі задані слова. Складіть слово. Запишіть , що воно означає. ☑️Виконайте завдання 2,3. 👤👤👤👤👤 - Вчора ми здійснили віртуальну екскурсію на метеостанцію. Діти, які побували там, вели себе нечемно та необачно. - Чи зможе тепер синоптик правильно визначити прогноз погоди? ❗❗❗Створіть свій відеопрогноз погоди на день. Запишіть його на телефон та надішліть мені. 😍

https://youtu.be/dglS4ETro40

 https://m.facebook.com/groups/SvitDovkola/permalink/510902246574723/

☑️ Перегляньте відео прогнози. Оберіть свій варіант. Створіть свій власний медіатекст. 🔴 БАЖАЮ УСПІХІВ❗

Математика
Тема. Знаходження частини від числа. Співвідношення між одиницями вимірювання величин під час розв'язування практично зорієнтованих задач.

https://youtu.be/WRvg9X58qy0

📌 Закріплення вивченого за завданнями підручника. ☑️ Математичний диктант 1) с. 184, номер 11 : - обчисліть числові вирази усно, запишіть тільки відповіді. 2) с. 184, номер 1, запишіть 9 дробів. ☑️ Знайти письмово: 1) частини від поданих чисел: с. 185, номер 2, 2) розв'яжіть (за вибором ) задачу 3 (4) окремими діями з поясненнями.

Українська мова
Тема. Оповідання з елементами інтерв'ю. Виконання завдань за змістом прочитаного. Повторення вивченого. Будова слова. Робота зі спільнокореневими словами. 📌 Підручник з української мови, с. 80-82. - Чи дивились ви репортажі в новинах? - Як думаєте, чим репортаж відрізняється від інтерв' ю? - На вашу думку, про що йтиметься в оповіданні? 🔽 Прочитайте текст. - Як гадаєте, що було далі? 🔽 Дайте відповіді на запитання після тексту.

🔽 Перечитайте інтерв'ю. - Які запитання можна вилучити з нього, а які додати?

📌 Повторення вивченого. Будова слова. 🔽Запишіть слова, позначте їх будову. ☑️Репортерка, писала, розмова, цікаве, газетах, друкар, історія, розповідь, маленька, обгорнула, вибрала.

ЯДС (технологічна галузь)
Тема. Виготовлення об'єктів за технологічними картами. Декорації та персонажі для мультфільмів. Безпечні прийоми праці. Економне використання матеріалів. 📌 Відкрийте підручник з ЯДС на с. 110. Дізнайтесь, як створюють мультфільм, дотримуючись поданої послідовності дій (завдання 7). 

📌 Спробуйте створити кадри(2-3) до свого мультфільму, використовуючи папір, ножиці, клей, нитки.





Фізична культура
Тема. Дитячий фітнес : звіро - аеробіка. Рухливі ігри для активного відпочинку. Правила безпечної поведінки під час виконання фізичних вправ та ігор. 

📌 Звіро-аеробіка - це різновиди ходьби, імітація повадок тварин (звірів) : 
☑️ на носках 
☑️ носками в середину
☑️ носками назовні
☑️ на зовнішній (внутрішній) стороні стопи 
☑️ підтягування коліна до грудей
☑️ йти на ступнях
☑️ спиною вперед
☑️ у повному присяді
☑️ вперед стрибками
☑️ лазіння на чотирьох тощо...




Немає коментарів:

Дописати коментар