неділю, 18 квітня 2021 р.

19.04.2021 р. Понеділок

 

👋 Вітаю ❗

♦️ЯДС(МАО)
Тема 8. Погода. Весна крокує. Як погода впливає на настрій? - Сьогодні на уроці ви дізнаєтесь про зміни, які відбуваються в неживій та живій природі навесні. 🔽 Вправа 1 "Уявне малювання" - Уявіть себе художниками. Якими б фарбами намалювали свій ранок? 🔽 Вправа 2 "Продовжити речення" - Я завжди чекаю весну, тому що... 🔽 Перегляньте відео " 8 цікавих фактів про весну". - Які факти про весну вас здивували? 🔽 Відкрийте підручник з ЯДС на с. 100-101. Опрацюйте усно завдання1,2,3,4. 🔽 На с. 49 зошита: 📍 доповніть розповідь (2) наліпками, 📍 опишіть свій настрій (3), 📍 створіть свою діаграму (1) за зразком в підручнику( 5).

https://youtu.be/7QDqlWHQUGs

Українська мова♦️
Тема. Виразне читання твору. Питання та завдання до тексту. Займенник. Роль займенників у мові. 
 - Починаємо вивчати ще одну цікаву частину мови.
📍 Крок 1 Передивіться презентацію про займенник. 📍 Крок 2 Ознайомтесь з правилом в підручнику на с. 38-39. Спробуйте повторити його своїми словами. 📍 Крок 3 Вправа 1 (с.39): ☑️ усно доберіть займенники до іменників, ☑️ запишіть історію про кошеня, змінюючи повторювані слова, ☑️допишіть кілька речень для закінчення історії, ☑️підкресліть займенники. 📍 Крок 4 - Прочитати казку Джанні Родарі "Невидимий Тоніо" (с.40-42) до кульмінації. - Дайте відповіді на запитання (запис голубим кольором).

https://youtu.be/W-rOTeHO8ls

ЯДС (СЗО)♦️
Тема. Безпечна поведінка. Корисні та шкідливі впливи на вибір безпечної поведінки.

https://youtu.be/3z99AxqocVM

ЯДС (ГІО)♦️
Тема. Історичні та культурні пам'ятки рідного краю.



https://youtu.be/jeCSfCLYOYU

♦️Фізична культура
Тема. Комплекс загальнорозвивальних вправ. Рухливі ігри для активного відпочинку. Правила безпечної поведінки під час виконання фізичних вправ та ігор.

https://youtu.be/fHv0nIFHMKU

Образотворче мистецтво♦️
Тема. Поняття про декор. Використання декору для створення образу. 
📌 Декор - це система прикрас. Види декору: живописний , скульптурний, пластичний, графічний. ☑️Завдання уроку: - декорування дерев'яної дощечки (форма дощечки та малюнок на ній - це ваша творчість, діти).



19.04.21. 
Доброго ранку мої 3 класники. Завдання для першої групи

Презентація

У вас є презентація .. Ви спочатку опрацьовуєте її. Робите конспект. На 9 слайді є зразок практичної роботи. Вам потрібно створити презентацію на тему Інформаційні технології. І здати мені її на електрону пошту. Бажаю успіху. (olgaoliynuk0710@gmail.com). ВИ НЕ ЗДАЛИ МЕНІ РОБОТИ. ТОМУ ДАЮ ЩЕ РАЗ ЗАВДАННЯ . ДО СЬОГОДНІ ДО 18.00 ЗДАТИ МЕНІ РОБОТИ. ЖДУ




Немає коментарів:

Дописати коментар