четвер, 8 квітня 2021 р.

09. 04. 2021р. П'ятниця

 

👋 Вітаю ❗
ЯДС
Тема 8. "Погода" Що таке календар погоди ?
🔽 Прочитай тему уроку. - Пригадай, що тобі відомо про календар з уроків математики. 🔽 Передивись відео "Цікаві факти про календар". - Що нового ти дізнався? Якими цікавинками поділишся зі своїми друзями? 🔽 Опрацюй завдання 7 в підручнику на с. 91. 🔽 Заповни табличку спостереження за погодою в квітні на с. 44 зошита. 📌Починай з 08.04., користуйся Інтернетом. Продовжуй записувати дані про погоду щодня.

https://svitdovkola.org/metodic/ik3/tema8/lessons/7?fbclid=IwAR2MiHZFiJVSHLnmSREPIsrRXcnPxboCtrlYgMmc_6Rh6nkFMedL8F9J_yk

 ЯДС (МОВ)

Тема. Мета і цільова аудиторія. Зіставлення інформації з різних джерел. Правдива і неправдива інформація. Надійність джерел інформації. Створення текстів зі щоденного життя. ☑️Пройди разом з батьками цікавий тест з української мови. Поповни свій словниковий запас. ☑️ Спробуй створити невеличкий текст-пораду для інших, щоби вони зацікавились і теж пройшли цей тест. Запиши його на окремому аркуші паперу.

https://mamabook.com.ua/onlinetest/test-z-ukrainskoi-movi-na-perevirku-svogo-slovnikovogo-zapasu/

Математика
Тема. Дії з числами. Усні та письмові обчислення числових виразів в межах 1000. Раціональний шлях розв'язання навчальних і проблемних ситуацій.

🔽Відкрий підручник на с. 148 - 149. Обчисли числові вирази номерів 8 та 12. ‼️Не забудь записати олівцем проміжні відповіді над діями.

🔽 Усно повтори розрядний склад трицифрових чисел. Вибери правильну відповідь.



Українська мова
Тема. ☑️Робота з текстом. Створення власного висловлювання. Запитання до частин тексту. Проблемні запитання. Редагування тексту. ☑️Службові частини мови. Сполучник.
🔽 Відкрий підручник на с. 67. Прочитай ще раз першу частину казки. ☑️Зверни увагу на запитання до частин тексту (голубого кольору). ☑️Придумай і ти 5 запитань до цього твору та запиши їх в зошиті. Обведи сполучники. ☑️Знайди на с. 69 вправу 5. Виконай редагування речень усно.

Фізична культура
Тема. Комплекс загальнорозвивальних вправ. Рухливі ігри для активного відпочинку. Правила безпечної поведінки під час виконання фізичних вправ та ігор.

https://youtu.be/Ea9KITH96_s




Немає коментарів:

Дописати коментар