понеділок, 26 квітня 2021 р.

27.04.2021р. Вівторок

 
Вітаю 👋

ЯДС (природнича галузь)
Тема. Спостереження /дослідження : організм людини. Система органів тіла людини. Правила здорового способу життя. Робота з інформацією природничого змісту.
❓❓❓ Відгадайте загадку. - Хто ранком ходить на чотирьох ногах, удень - на двох, а ввечері - на трьох? 🤔🤔🤔❓ Так, це - ЛЮДИНА. ☑️ Що ми знаємо про людину? ☑️ Що вміє робити людина? ☑️ Що вивчає людина? ☑️ Про що мріє людина? Доповніть речення: 📍 Людина - частина... . 📍 Вона вміє... . 📍 Людину від тварини відрізняє... . 📌 Починаємо вивчати цікаву тему. Сьогодні ви ознайомитесь із системою органів тіла людини. ☑️ Передивіться відео- презентацію. - Що вам вже було відомо, а про що нового дізналися щойно? ☑️ Вимкніть звук. Спробуйте зупинити відео та за малюнками розказати про систему органів тіла людини.
Математика
Тема. Знаходження частини від числа. Розв'язання проблемної ситуації раціональними способами.
📌 Попрацюйте з підручником (с. 180 - 182) . ☑️ Запишіть дроби за малюнками : номер 1, с.180. ☑️ Розгляньте малюнки номера 4 і доповніть записи за зразком. ☑️ ПРАВИЛО❗с. 182, довідничок. ☑️ Номер 7, с. 183. Знайдіть частини від числа, дописуючи до номера 4. ☑️ Розв'яжіть проблемну ситуацію номера 8. (умова, розв'язання, відповідь)

Українська мова
Тема. Питання та завдання до тексту. Повторення вивченого про займенник. 📌 Попрацюйте з підручником ЯДС. ☑️ Відкрийте с. 111. ☑️ Комікс. Придумайте до нього заголовок. Запишіть. ☑️ Складіть діалог, правильно розташовуючи репліки. Запишіть його після заголовка. ❗Не забувайте кожну репліку записувати з нового рядка. ☑️ Домалюйте в кінці кожної репліки смайлики на визначення емоцій. 😊😉🤔😐😳😓 ☑️Підкресліть займенники, зверху цифрою позначте особу (1,2,3).





Немає коментарів:

Дописати коментар