вівторок, 13 квітня 2021 р.

14.04.2021р. Середа

 

👋 Вітаю ❗
♦️ЯДС
Тема 8. Погода. Як синоптики визначають погоду? Пригода друга "Перо лелеки" . Лелеки і погода.
📍 Щоб дізнатися, куди сьогодні вирушать жевжики, прочитай про нову пригоду наших друзів на с. 96 підручника. 📍 Переглянь відео "Лелеки". - Які факти тебе зацікавили, здивували? 📍 Виконай завдання в зошиті на с. 47. 🌐 Не забувай протягом тижня записувати результати спостереження за погодою. Записуй дані 🌡️в табличку на с. 45 зошита.

https://svitdovkola.org/metodic/ik3/tema8/lessons/11?fbclid=IwAR0BOak2Ce0QN8DmMrSPGKmFiO1jsPSrthc8gd9mROMhbmtCFnvWvoi7sl8

♦️ЯДС (МОВ)
Тема. Тексти зі щоденного життя. Розуміння прочитаного. Реклама у друкованих виданнях, радіо та телебаченні.

https://vseosvita.ua/library/prezentacia-reklama-ulublenoi-knigi-168622.html?fbclid=IwAR3BMa1LYBGd8bIheOLn6CGcZhZjLrA5XPV

♦️Математика
Тема. Властивість остачі. Співвідношення між одиницями вимірювання величин під час розв'язування задач.

📍 Уважно передивись презентацію. 📍 Про властивість остачі зможеш дізнатись з підручника на с. 161. ☑️ Усно опрацюй завдання 6 та 7. Зверни увагу на зразок міркувань. ☑️ Виконай ділення за зразком (номер 8 на с. 162). ☑️ Розв'яжи задачу 9.

https://youtu.be/h2vO2oI_8g4

♦️ Українська мова
Тема. Виразне читання уривку твору. Усвідомлення прочитаного. Встановлення послідовності подій. Вигук, як особлива незмінна частина мови.

📍 Прочитай останню частину тексту на с. 71. 📍 Дай усні відповіді на запитання на с. 72(див. крапочки).
📍 Прочитай повідомлення про вигук з табличок.


☑️ В підручнику на с. 72-73 прочитай повідомлення про вигук. (Вправи 1,2,3.) ☑️ Виконай письмово вправу за вибором (4,5 або 6).

♦️ЯДС (ТЕО)
Тема. Виготовлення й оздоблення виробів з конструкційних матеріалів. Безпечні прийоми праці. Економне використання матеріалів. Презентація власної діяльності.

📌 Робота з ватних дисків і паличок.




♦️Фізична культура
Тема. Комплекс загальнорозвивальних вправ на формування постави. Рухливі ігри для активного відпочинку. Правила безпечної поведінки під час виконання фізичних вправ та ігор.





Немає коментарів:

Дописати коментар