четвер, 15 квітня 2021 р.

16.04.2021р. П'ятниця

 

👋 Вітаю ❗
♦️ЯДС
Тема 8. Погода. Які рослини і тварини передбачають погоду? Комахи - синоптики. ☑️ Переглянь відео. ☑️ Зверни увагу на завдання 3,4 в підручнику на с. 98. ☑️ На с. 48 зошита виконай завдання 1. 🌐 Не забувай протягом тижня записувати результати спостереження за погодою в зошиті на с. 45 зошита.

https://youtu.be/LN6S7BBOKG0

https://youtu.be/GOnfyFzkU3o

♦️ЯДС (МОВ )

🔽Сфери спілкування. Норми спілкування в різних комунікативних ситуаціях(знайомі та незнайомі). Індивідуальні враження і міркування з конкретного приводу або питання.

https://youtu.be/Ne0OMIFNGYA

♦️Математика

Тема. Закріплення вивченого. Усні та письмові обчислення в межах тисячі в навчальних і життєвих ситуаціях. Співвідношення між одиницями вимірювання величин. 📍 Виконай письмово математичні обчислення числових виразів окремими діями. (номер 9 на с. 167) ЗРАЗОК 450+270-368= 1). 2) 📍 Повтори співвідношення між одиницями вимірювання величин.

https://youtu.be/YwaQYDGUTgM

♦️Українська мова
Тема. Що я знаю /умію? Службові слова. Редагування тексту. Запис тексту під диктування. Самоперевірка. Читання й переказ тексту.

📍 Перечитай оповідання "Подарунки Ніколаса". 📍 Підготуй переказ однієї частини (за вибором) близько до тексту. 📍 Робота з підручником. с. 77 ☑️ Повтори вивчене про службові слова. ☑️ Розкажи про прийменник, сполучник та вигук за схемою вправи 1. ☑️ Опрацюй усно вправи 2,3,4. ☑️ Вправа 5 потребує редагування: - визнач, які розділові знаки відсутні, - спробуй записати виправлений текст під диктування, - перевір самостійно свій запис.

https://youtu.be/rD-CNk3cd3Q

♦️Фізична культура
Тема. Комплекс загальнорозвивальних вправ: вправи для профілактики органів зору. Рухливі ігри для активного відпочинку. Правила безпечної поведінки під час виконання фізичних вправ та ігор.

https://youtu.be/8G87kg9s1HM


Немає коментарів:

Дописати коментар