неділю, 25 квітня 2021 р.

26.04.2021р. Понеділок

 


☢️ Міжнародний день пам'яті жертв радіаційних аварій і катастроф ☣️ 🔥Чорнобиль з пам'яті ніколи не зітреться. Завжди відлунням дзвони ті звучать. Допоки жити будем, буде в серці Тяжка трагедія, історії печать.




Українська мова
Тема. Прогнозування змісту тексту за заголовком та ілюстраціями. Обговорення змісту прочитаного та виразне читання твору. Займенник. Закріплення знань.
☑️Розгляньте малюнки. Прочитайте заголовки до творів. - Що об'єднує подані тексти? ☑️Навчіться виразно читати вірші, звертаючи увагу на розділові знаки. ☑️Провідміняйте займенники (запишіть в зошиті за зразком ).


Образотворче мистецтво
Тема. Створення образів, використовуючи відомі техніки художньо-творчої діяльності. Конструювання композицій.





❣️Створіть свій "шедевр"

У Єгора вже є подібна робота. 😊

ЯДС (СЗО).
Тема. Правила збереження здоров'я від можливих небезпек зовнішнього середовища.

https://youtu.be/uCB90C28TMs

ЯДС (ГІО )
Тема. Пошук інформації про минуле рідного краю.

https://youtu.be/y464EoEdQHc

ЯДС (МАО )
Тема. Робота з годинником та календарем для відстеження та планування подій свого життя. ☑️Перегляньте календар на 2021 рік. Наведіть приклади життєвих ситуацій, у яких неможливо обійтися без календаря. ☑️Повторіть одиниці вимірювання часу. ❗Проведіть власне дослідження : - скільки часу я обідаю (відпочиваю, сплю, допомагаю батькам, працюю за комп'ютером... тощо).


Фізична культура
Тема. Дитячий фітнес : лого-аеробіка. Рухливі ігри для активного відпочинку. Правила безпечної поведінки під час виконання фізичних вправ та ігор. 📌Лого-аеробіка включає в себе фізичні вправи з одночасним промовлянням звуків та віршів. Розвиває координацію рухів та мову дитини. 🔽Практична діяльність : ☑️комплекс фізичних вправ з промовлянням скоромовок, ☑️рухливий танок-гра (н-д: "Подоляночка", "Весняночка" тощо). ☑️танцювальні вправи з різним темпом та ритмом, з промовлянням вигуків. ❗Прогнозований результат : - вміння синхронно виконувати рухи, - працювати в парах, - розвиток артистизму, ритмики, фантазії, імпровізації.
https://youtu.be/n_iVatXQ5A0
інформатика (перша група) Доброго ранку. Ваша тема для опрацювання. В презентації є практична














Немає коментарів:

Дописати коментар