середу, 28 квітня 2021 р.

29.04.2021 р. Четвер

 Вітаю 👋

ЯДС
Тема. Діагностична робота на тему :"Погода"
Математика
Тема. Знаходження числа за його частиною. Порівняння дробів з однаковими знаменниками. Пошук раціональних шляхів розв'язання проблемної ситуації.

https://youtu.be/AQv5z3n0j_I

📍 Перегляньте презентацію. Особливу увагу приділіть поясненню нового матеріалу. 📍 Відкрийте підручник на с. 188. Ознайомтесь з правилом та запам'ятайте його. 📍 На с. 188 прочитайте міркування до задачі 3(1,2). 📍 Знайдіть та запишіть обчислення в зошитах : ☑️1) частину від числа, с. 186, номер 1 (повторення ), ☑️2) число за його частиною за поданим зразком (користуйтесь стрілочками замість слів), с. 189, номер 4. 📍 Накресліть два відрізка за номером 5. Позначте їх довжину. Поруч з відрізками запишіть імена дітей.

Українська мова
Тема. Виразне читання уривку твору. Виконання завдань за змістом прочитаного. Службові частини мови. Частка (ознайомлення).

📍 Прочитайте виразно уривок твору (с. 80-82). 📍 Розкажіть про персонажів твору за схемою на с. 82. 📍 Письмово : редагування речень (с.82).

https://youtu.be/MfQq-0iUKzI

Інформатика.

(друга група). Доброго ранку. В нас з вами останні уроки. Даю вам тему проекта. яку ви виконуєте 2 уроки і здаєте її мені на електрону пошту. (в презентації має бути перехід, анімація, текст, .)

Презентація


Немає коментарів:

Дописати коментар