середу, 14 квітня 2021 р.

15.04.2021р. Четвер

 

👋 Вітаю ❗
♦️ЯДС (ПРО )
Тема. Дослідження/спостереження за рослинами і тваринами. Які рослини і тварини "передбачають" погоду? Причинно-наслідкові зв'язки.

📍 Відкрий урок 12. Знайди вправу 11 "Птахи- синоптики". 📍 Прочитай науковий текст. Дізнаєшся про пташині прикмети, за якими можна передбачити погоду. 📍 Переглянь відео "Пташині прикмети". - Які птахи допомагають нам передбачити погоду? 🌐 Не забувай протягом тижня записувати результати спостереження за погодою в зошиті на с. 45 зошита.

https://svitdovkola.org/metodic/ik3/tema8/lessons/12?fbclid=IwAR2_BIjmzlb8-vZL1BeSePMszXMNl-VRStlVris8toS9VL8M03uFfwg5dQY

♦️Математика
Тема. Закріплення вмінь знаходити остачу. Перевірка ділення з остачею. Розв'язування проблемної ситуації раціональними шляхами.

📍 Переглянь уважно пояснення перевірки ділення з остачею в презентації. 📍 Відкрий підручник на с. 166. Прочитай , як перевірити ділення з остачею з Довідничка. 📍 За зразком в підручнику поділи і зроби перевірку ділення з остачею номера 4.

https://youtu.be/Kjnudj9z0NQ

📍 Розв'яжи проблемну ситуацію номера 8, с. 167. ☑️ Повтори співвідношення між одиницями вимірювання довжини.


📍 Уважно прочитай задачу. Роздивись схематичну умову до неї. ❗ Якщо умова задачі є в підручнику, її не потрібно переписувати, або перекреслювати.

Українська мова♦️
Тема. Читання та аналіз твору. Запитання до тексту. Вибіркове читання. Вигук. Правопис вигуків. Редагування тексту.

📍 Оповідання "Подарунки Ніколаса". ☑️ Відкрий підручник на с. 74-76. ☑️ Дай відповіді на запитання перед читанням тексту. ☑️ Прочитай твір за частинами.

☑️ Постав запитання до тексту за схемою. Знайди відповіді в тексті.

📌 Виконай завдання письмово : - випиши з тексту вигуки, - склади і запиши 3-4 речення з будь-якими вигуками.



Немає коментарів:

Дописати коментар